Fugefast

Multimix Gråmix Multiblokk 15Fugefast2015Fugefast er en polymerforsterket fugemasse som er ugresshemmende, stopper maur og krypdyr. Den er enkel å bruke og du får lettere vedlikehold av dekket ditt. Egner seg til fuging av belegningsstein av betong, tegl og naturstein i private og offentlige miljøer  med lett trafikk. Unngå maskinell feining og høytrykksvask.

Belegningsoverflaten må være tørr, støvfri og klar til fuging. Fordel fugemassen og fei den utover belegningssteinen i begge retninger til fugene er fylt opp. La det gjenstå litt overskudd på overflaten og komprimer fugene med platevibrator. Etterfyll fugene nøye og rengjør overflaten grundig. Dusj forsiktig med vannslange eller dusjflaske til fugemassen er gjennomfuktet, uten at sanden flyter utover belegningssteinen. Ved tilgrising av våt sand kan dette fjernes med en myk kost eller lett spyling, eventuelle rester kan fjernes med varmt vann.

Herdetid er fra 1-3 døgn avhengig av temperatur og luftfuktighet. Anbefalt temperatur er +10-25 grader. Fugene må tørke ut for at herdeprosessen skal bli fullstendig. Ved langvarig regnvær må området tildekkes mot nedbør.