FLISER

Badet er rommet du starter og slutter dagen i, her skal du våkne opp og gjøre deg klar for å møte en ny dag og føle deg vel og avslappet om kvelden.

Det skal gjerne være praktisk, lett å holde, med plass til lagring osv, men det er også viktig at de sanselige behovene blir ivaretatt. I vår hektiske hverdag er baderommet der du kan låse døren og trekke deg tilbake og ta vare på deg selv..

Det er derfor viktig å bruke tid på å finne ut hvilke løsninger du ønsker deg. Vi ønsker at du hos oss skal få se et variert og stort utvalg av fliser og spennende løsninger og bli inspirert til å skape ditt eget DRØMMEBAD. Våre interiørkonsulenter er her for å hjelpe deg på veien, slik at du skal føle deg sikker på at du velger den riktige løsningen for deg – et komplett bad i en gjennomført stil.

Dersom du planlegger fliser i flere rom i hjemmet ditt kan det være lurt å holde seg til en serie. De fleste av våre serier produseres i en rekke farger og overflatebehandlinger, f.eks. grip (til utebruk) natur, semipolert (lappato) eller polert. I tillegg kan du velge fliser tilpasset rommets størrelse og fasong.

Utvalget har aldri vært større når det gjelder fliser, det kan derfor være vanskelig å velge flisene som er best egnet til området de skal legges på. Noen er bedre egnet for badet enn terrassen, andre gjør seg best over kjøkken-benken eller i gangen. Farge, overflate og størrelse er viktig, men man må også ta hensyn til både styrke, vannoppsug, frostsikkerhet, sklisikkerhet og hvor lette de er å holde rene. Fordi fliser av god kvalitet varer i år etter år etter år.