PIPEKAMPANJE

KONTAKT

Haugesund

Gunnar Hauso
48 08 71 04
Send epost

Karmøy

Johnny Eikemo
40 40 21 97
Send epost

Stadig flere velger stålpipe fremfor murpipe når de installerer peisovn. Det kan være mange grunner til det, og kanskje først og fremst fleksibiliteten en stålpipe gir deg når det gjelder plassering av ovnen.

Du er ikke avhengig av å ha en pipe fra før, og du står derfor fritt til å velge hvor i boligen du vil ha mest glede av peisovnen. Enten det er i stua, på kjøkkenet, i gangen, eller kanskje på soverommet. En annen fordel er at en stålpipe er isolert og derfor kan trekkes nært brennbart materiale.

 

Enkel montering

Selve monteringen av en stålpipe er rask og renslig, ikke minst slipper du å ha håndverkere traskende inn og ut i dagevis. I de aller fleste tilfeller kan pipe, ovn, peis eller peisovn monteres samme dag.

Pipa kan enten gå opp og ut gjennom taket, eller ut gjennom veggen og opp på yttersiden. Den kan leveres i flere farger, og kan med det også fungere som et dekorelement i rommet.

Piperehabilitering

Skal du tilkople ny peis eller ovn, eller har du sett skader på pipen? Da bør du kontakte oss i Bygnes Bygg for en sjekk.

– En pipe som er defekt vil ofte gi dårlig trekk. Dermed vil du få problemer med å få fyr og fyre riktig, fortsetter den erfarne montøren. Han har utført en rekke pipe­rehabiliteringer for fornøyde kunder.

Piperehabilitering utføres på en sikker og enkel måte av fagpersoner, og er langt billigere og mer renslig enn å bygge ny pipe. Bygnes Bygg leverer et velutprøvd og komplett system i høyeste kvalitet. Alle deler er produsert i solid rustfritt stål med lang holdbarhet.

Ønsker du et uforpliktende tilbud og/eller gratis befaring?

Fyll ut kontaktskjema så hører du fra oss.